Immobilien Architektur
Peja Firmanlogo
Dhoma e madhe e ngrënies me atmosferë simpatike

Paisjet elegante të gëzojnë: në të gjitha dhomat me përjashtim të WC-së, koridorit të hyrjes, kuzhinës dhe dhomës së ngrënies është shtrirë një parket me shumë shtresa prej dru lisi. Sipërfaqja i jep parketit një pamje mesdhetare të këndëshme, të bukur dhe të rehatshme. Ju e keni mundësinë që në tërë shtëpin të vendosni ngrohje moderne underfloor. Të gjitha çelsat e dritave dhe prizat do ti përshtaten dizajnit modern.

Peja Austattung 1
Peja Austattung 2
Peja Austattung 1
Peja Austattung 1
Peja Austattung 5
Peja Austattung 1
Peja Austattung 4
Peja Austattung 6
Peja Austattung 8
(Dekori dhe pajisja interiore nuk përfshihen ne çmim)