Architektur Design
Peja Firmanlogo
Kuzhina të mëdha me cilësi tepër të lartë

Kuzhinat i japin personalitetin e duhur dhomës, duke reflektuar kështu edhe personalitetin e njeriut që i përdor ato. Këto kuzhina prodhohen prej marangozësh të kualifikuar dhe të specializuar në këtë drejtim. Kuzhinat nuk bazohen në një model standard siç ndodh shpesh në produktet e konkurencës. Ato i përshtaten me natyrshmëri hapësirës në dispozicion të rezervuar për këtë qëllim në vilat qytetare. Këto kuzhina me hapësira të gjera të japin lirinë e duhur për të zbatuar idetë tuaja dhe të ofrojnë luksin kontemporan unik me një nivel tepër të lartë.

Peja Küche 1
Peja Küche 3
 
Peja Küche 4
Peja Küche 6
Peja Küche 2
Peja Küche 1
 
(Dekori dhe pajisja interiore nuk përfshihen ne çmim)