Peja Firmanlogo
Projekt
Filozofia dhe vizjoni

Lagje qytetare me identitet dhe shpirt të veçantë, ideale për rritjen e fëmijëve dhe për jetesën familjare.

Projektimet tona integrale të ofrojnë më shumë. Ato mundësojnë një banim të këndshëm në shtëpi me arkitekturë moderne, me dizajn madhështor, plot me dritë në një sipërfaqe banimi dhe shfrytëzimi prej 297-441 metra katror.
Në qendër të vëmendjes janë njeriu dhe natyra. Faktorët esencialë janë cilësia dhe komoditeti i shtëpive.