Architektur Design
Peja Firmanlogo
Gjumë çlodhës në një atmosferë komode

Dhomat e gjumit premtojnë gjumë të rehatshëm në një atmosferë komode. Dyshemeja edhe këtu është e shtruar me parket nga dru lisi në ngjyrë kafe. Kjo i jep dhomave të gjumit një karakter sensual.
Rikuperoni forcat pas një dite me stres. Dhomat e gjumit të çlodhin dhe të bëjnë ta ndjehesh mirë veten me atmosferën e tyre komode që krijohet edhe nga përdorimi këtu i materialeve ekskluzive me cilësi tepër të lartë.
Një komoditet tjetër të japin edhe banjat që janë të lidhura drejtpërdrejt me secilën nga pesë dhomat e gjumit. Këto banja janë ultramoderne dhe me pajisje speciale të klasit të parë.

Peja Schlafen 1
Peja Schlafen 4
Peja Schlafen 6
Peja Schlafen 3
Peja Schlafen 2
Peja Schlafen 5
(Dekori dhe pajisja interiore nuk përfshihen ne çmim)