Architektur Design
Peja Firmanlogo
Koridori me karakter reprezentativ

Dyshemeja e dhomës së pritjes është e shtruar me një parket ekskluziv i fortë nga dru lisi që të krijon një atmosferë të rehatshme, të këndshme dhe harmonike. Zbuloni se sa shumë ngrohtësi dhe rehati të transmeton kjo dysheme natyrale. Elemente stukoje në katin përdhes, panelet e dyerve me kaseta si dhe oxhaku e përforcojnë akoma më tepër këtë përshtypje. Edhe muret janë me karakter klasik dhe modern. Në vend që të përdoren letra muri, muret janë të shtruar me suva. Një sfond i tillë elegant bën të mundur që orenditë e dhomave të spikasin dhe të bien në sy akoma më mirë.

Peja Wohnen 2
Peja Wohnen 5
Peja Wohnen 6
Peja Wohnen 1
Peja Wohnen 4
Peja Wohnen 3
(Dekori dhe pajisja interiore nuk përfshihen ne çmim)