Projekt
Peja Firmanlogo
Me kënaqësi u përgjigjemi personalisht pyetjeve tuaja që kanë të bëjnë me Taracat me diell të Pejës, me truajt dhe shtëpitë qytetare.
Ju lutemi plotësoni fushat e formularit të mëposhtëm. Do t'ju kontaktojmë sa më parë, ose na kontaktoni përmes telefonit.


Rr. Vllëzërit Gërvalla no. 17, 30000 Pejë

Tel. +381 (39) 42 16 63 | Mobil +377 44 41 99 92


Emri dhe mbiemri*Adresa e-mail*Biznesi
RrugaKodi postarQyteti
VendiNr. i telefonit 
 
Mesazhi juaj*