Parzellierung
Peja Firmanlogo
Planimetria e parcelave

Planifikimi i shtëpive, infrastruktura si dhe faza e realizimit ka filluar. Tani kemi filluar edhe me shitjen e shtëpive. Klientët e mundshëm kanë mundësinë që nga 145 truajt e ndryshëm të zgjedhin vetë parcelën që dëshirojnë ku do të ndërtohet shtëpia e tyre që ëndërrojnë. Rezervimet e shumta premtojnë një fillim të shpejtë ndërtimi në shkallë të gjerë.

Sipërfaqja e truallit: 104.798 metër katrorë
Zona e trafikut: 25.610 metër katrorë
Sipërfaqja për shitje: 79.188 qm katrorë

Numri i përgjithshëm i truajve: rreth 145 truaj