Ausstattung Interieur
Peja Firmanlogo
Paisja dhe interiori

Paisjet elegante të gëzojnë: në të gjitha dhomat me përjashtim të WC-së, koridorit të hyrjes, kuzhinës dhe dhomës së ngrënies është shtrirë një parket me shumë shtresa prej dru lisi. Sipërfaqja i jep parketit një pamje mesdhetare të këndëshme, të bukur dhe të rehatshme. Ju e keni mundësinë që në tërë shtëpinë të vendosni ngrohje moderne underfloor. Të gjitha çelsat e dritave dhe prizat ju përshtaten dizajnit modern.